fbpx

Dertig jaar rekruteringservaring heeft me enkel meer doen beseffen hoe graag ik mensen met elkaar verbind. Het is mijn missie om West-Vlaamse KMO's te sterken in hun employer branding en rekruteringscommunicatie en hen operationeel te ondersteunen in het vinden en binden van die ene juiste kandidaat. Dertig jaar rekruteringsexpertise, sterk netwerk en de juiste balans tussen 'hoofd en hart. Ik wil een partner en collega zijn bij het uitbouwen en behouden van jouw topteam met gelukkige en gedreven medewerkers. Ik help, ontlast en inspireer bij het opmaken van jouw rekruteringsplan, het schrijven van de juiste vacature en bij de optimalisatie, opvolging en tendering van rekruteringskanalen. Ik beheer en screen de kandidateninstroom en adviseer u bij alle stappen van het aanwervingsproces en in jouw HR-beleid. Vanuit mijn management- en directie-ervaring positioneer ik mij als zaakvoerder voor zaakvoerders met oog voor efficiëntie en kostenstructuur.

Poperinge
Beschikbaar vanaf: 20 maart 2024
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

OnboardingBrandingWervingsstrategieënOpleidingen En Persoonlijke CoachingRecruitment And SelectionRecruitmentWerving En Selectie Van Personeel VormgegevenKlantenportefeuille Van Kleine AccountsRecruitmentgebiedHuman Resource ManagementRecruitment ProcessCareer CounselingOutplacementSalesSocial LawRecruitment & Selection BlueRecruitment & Selection WhiteAccount ManagementBusiness DevelopmentClosing The DealLead GenerationRelationship BuildingNetworking

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Pascale was jarenlang actief als meewerkende vennoot bij een selectiekantoor. Daar kwam ze met verschillende aspecten van HR in aanraking en daar wil ze verder op bouwen. Ze doet nog steeds graag rekrutering. Ze is bezig met een eigen concept 'Westhoektalent' waar ze de rekrutering voor andere bedrijven doet.

Pascale is een vlotte, vriendelijke dame die open staat voor rekruteringsopdrachten terwijl ze ondertusen haar eigen concept uit de grond aan het stampen is.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000tlPGkAAM Pascale