fbpx

Louis

Project manager

Louis is actief als trainer en coach omtrent teamverandering, verantwoordelijkheden, time management, teamsfeer en het stellen van prioriteiten. Daarnaast focust hij zich ook op bedrijfsontwikkeling en communicatie, bijvoorbeeld van 3 aparte werkingen naar 1 gaan. Hij doet ook vakbondsonderhandelingen en schrijft ESF dossiers. Qua HR staat hij open voor strategische en operationele taken. Sterktes: analytisch vermogen, aanpassingsvermogen, diplomatisch maar eerlijk.

De Pinte
Beschikbaar vanaf: 19 april 2024
3.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

StorytellingAssessmentChange ManagementTime ManagementComp & BenFollow-up ESF fileWriting ESF dossierGDPR KnowledgeWelcoming New EmployeesFollow-up Of Evaluation And TrainingHR ManagementNegotiating Trade UnionSalesRecruitment & Selection BlueSpeech WritingGDPRProject PlanningGlobal Communication StrategyLeadershipManagement SkillsRecruitment & Selection WhiteCebirFinancial-Economic ConsultingDrafting Business PlanCosting

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Louis , Non-Profit/Public/Organizational Management + Bedrijfsmanagement van opleiding , is actief in meerdere domeinen van HR maar ook in project management.
Is momenteel ook aan de slag bij Volvo voor een opdracht maar heeft nog 2 dagen per week beschikbaar.
Kan ingezet worden voor:
- Begeleiding van projecten (momenteel wat hij nu doet bij volvo: het nieuwe project van de nieuwe elektrische wagens en de hele aanwerving van de technische profielen hiervan)
- nieuwe mederwerkers aanwerven, begeleiden, opleidingen
- actieplannen aan de medewerkers koppelen
- Bedrijfsnoden die verband houden met organisatorische
veranderingen, herstructurering
- intern communicatiebeleid,

Heeft zeker ervaring met Technische profielen.
Profielen waar hij ook al voor aangeworven heeft zijn profielen in Water en gas fitting dus in sanitaire context. (badkamer, verwarming, ...)

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000tlhz4AAA Louis