fbpx
goede voornemens

Goede voornemens

leestijd: 1min | #GiG Talks #GiGHOUSE | 14 januari 2019 | Daan De Bock
Vooreerst onze beste wensen voor 2019. Een gelukkig, productief maar bovenal een gezond jaar toegewenst! Met deze gevleugelde woorden starten we allemaal ook steevast elke mail of gesprek de eerste werkweek van het nieuwe jaar. Een nieuw jaar vol goede moed, innovatieve ideeën én goede voornemens!

 

Goede voornemens die we op de typische blue monday dikwijls al lang weer vergeten zijn. We vervallen in dezelfde patronen, routines en stressvolle druk bezette agenda’s. GiGHOUSE to the rescue. Hierna volgen een beperkt aantal goede voornemens (meer dan drie volhouden is toch utopie) die mits het inzetten van de juiste resources toch minstens tot de zomervakantie kunnen overleven. Je mag ons later bedanken 😉 :

  •  Een vakantie plannen! Niet enkel de bestemming en de compagnie, maar waarom ook geen freelancer inboeken die jouw werk even kan overnemen zodat je echt van de vakantie kan genieten en fully recharged kan terugkeren? Win-win en geef toe, vakantie boeken en voorbereiden in de minst spannende maand van het jaar geeft je zo weer vleugels!

 

  •  Proactief rekruteren vóór iedereen het te druk krijgt! Januari… de typische maand van budgetten, stock tellen en… analyse van het aantal vacatures die moeten ingevuld worden!

 

  • Al eens gedacht aan een freelancer om dit laatste samen te doen deze maand? Een tijdelijke HR strateeg die de openstaande posities goed kan vormgeven en de nodige kanalen hiervoor mobiliseert!

 

  •  Een gedoodverfde maar niet minder belangrijk: meer bewegen! Als moderne onderneming wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe tendensen en 2019 staat bol van de talloze digitale initiatieven. Je weet nog niet goed hoe je freelancers voor je onderneming kan inzetten? GIGHOUSE zal bij vele freelance evenementen als partner/spreker optreden. Bij deze ben je hartelijk welkom om, zowel met ons, als met onze freelancers kennis te maken op deze netwerkmomenten en zo het aangewezen aantal stappen te behalen (piece of cake toch? Tenzij je om begrijpelijke redenen bij de netwerkbar blijft hangen) Tot slot (en daar heb je niemand voor nodig behalve jezelf), geniet van de kleine dingen, beter te veel dan te weinig

 

Cheers! Op uw gezondheid!

Freelancers? Nee danku! Die zijn te duur voor ons bedrijf!

6 februari 2024 #Geld #Opdrachtgever #Prijs

Een analyse toont aan dat de kosten van freelancers vergelijkbaar zijn met die van vaste en uitzendkrachten, waardoor het kiezen van expertise boven contractvorm essentieel is; GIGHOUSE pleit voor het waarderen van flexibele arbeidsvormen en de inzet van zelfstandige experts.

4 min.
Blog lezen
Freelancer summit

3 redenen waarom je aanwezig moet zijn op de Freelancer Summit

10 oktober 2023 #events #freelancers

De Freelancer Summit biedt freelancers waardevolle kansen voor netwerken, bijscholing en persoonlijke ontmoetingen met matchmakers.

5 min.
Blog lezen

Waarom een niche kiezen als freelancer belangrijk is

18 juli 2023 #freelancers

Ontdek hoe je ervoor zorgt dat je hogere tarieven kan vragen en zinvollere projecten kunt krijgen door de marktvraag te onderzoeken en je vaardigheden te verbeteren.

5 min.
Blog lezen
hr policy

Arbeidsreglement vs. Bedrijfspolicy: zien we nog het bos door de bomen?

12 juli 2023 #freelancers #HR

Arbeidsreglement of bedrijfspolicy? Voor veel HR freelancers is het vaak onduidelijk. Advocatenkantoor A.lex verduidelijkt.

5 min.
Blog lezen

Mijn freelance-activiteit: als natuurlijk persoon of onder een vennootschap?

11 juli 2023 #free #freelancers #verdienen als freelancer

Freelancer in België: Kiezen tussen individu of vennootschap? Ontdek juridische, fiscale en financiële inzichten voor de beste keuze. Praktijkvoorbeeld toont financieel verschil. Slim beslissen met professioneel advies!

5 min.
Blog lezen
copperworks

Waarom 100% thuiswerken geen goed idee is

11 juli 2023 #freelancers

Thuiswerken heeft voordelen, maar ook nadelen zoals vage scheiding werk/privé, verminderd sociaal contact en onaangepaste infrastructuur. Afwisseling en co-workingsspaces helpen freelancers bij het vinden van balans.

3 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
    [honeypot idnummer]


    Ik heb de privacy policy gelezen en begrepen.